Dyner til Sovesofa

En sovesofa er et pragtfuldt møbel. Den kan meget som pladssparer, og dobbeltfunktionen gør, at man kan spare mere end bare plads. Men der er også problemer med en sovesofa, da man typisk ikke sover så godt i den, som man gør i normale senge – men det er problem kan du let komme over, hvis du finder de rigtige dyner. Gode dyner sørger nemlig for et godt sovemiljø, hvor manglerne for en sovesofa kan rettes op på.

De to vigtigste ting for dyner er bæreevne og materialer. Bæreevnen er typisk meget afhængig af materialet, men der er forskelle. Bæreevnen for dyner er et tal, der illustrere deres isolation og luftighed. Et høj tal betyder, at alt er godt, mens det modsatte betyder det modsatte. Hvis dyner har god isolation, kan de hurtigt varme op til det rigtige niveau, mens rigtig luftighed sørger for, at der ikke bliver for varmt. Da problemet med en sovesofa typisk er, at den ikke er særligt åndbar, hjælper dyner med høj bæreevne derfor i stor stil, da det så ikke bliver for varmt.

En god bæreevne skal gerne være omkring eller over 10. Med en gåseduns dyner kan du let kommer over det, og det er også derfor, de går for at være markedets bedste. Mange er fortalere for edderduns dyner, men der skal det siges, at de let sælges for over 50.000 kr. Derfor får man meget mere for pengene ved gåsedun.

Brug nettet og find bedre produkter til bedre priser
I de fleste fysiske butikker er der mangler ved det, at du ikke kan få dyner med bæreevne på mere end fra 6 til 9. Hvis du vil have en på over 10 for at sikre dig den gode søvn i en sovesofa, skal du gå på nettet for at lede. Her finder du også let bedre priser, da fordyrende mellemled bliver fjernet.